
Vaříme zdravě při zvýšeném cholesterolu
BOHLMANN FRIEDRICH
- Rok vydání
- 2021
- Nakladatelství
- Jan Vašut s.r.o.
- EAN
- 9788075412744
Máte v krvi příliš mnoho cholesterolu? Dopřejte vašemu organismu „výměnu oleje“ a ochraňte tak své cévy před škodlivými usazeninami. Na co byste měli chuť – na řízek, špagety s lososí omáčkou nebo kousek krémového dortu? Žádný problém, přísné diety jsou už dávno pasé, naučte se, jak si můžete taková jídla vychutnávat s ohledem na cholesterol. Tento rádce srozumitelně vysvětluje aktuální poznatky vědy o výživě a přiodává praktické každodenní tipy, aby se terapie vidličkou a nožem úspěšně vydařila. Bez nezdravých tuků a přesto chutně – recepty pro každý den - 99 nových receptů: Rychlá a jednoduchá příprava, skvělá chuť! Nají se s vámi ráda celá rodina i vaši hosté. - Praktické rady: Odpovědi na opravdu důležité otázky týkající se vhodné výživy při zvýšené hladině cholesterolu – z praxe do praxe. - Navíc: Tipy na jídlo v restauracích a u přátel, kromě toho průvodce potravinami, který vám usnadní nákup.
Související
-
Anag
Radost z jídla. Nejen makrobiotika očima lékaře a pacienta 7. dopl. vyd. + DVD
Běžně
379 Kč341 KčSkladem