Přeskočit na hlavní obsah

Umění fermentace I.

Běžně 499,00  449,00  vč. DPH
Skladem
 ks

Autor

ISBN

978-80-271-0316-4

EAN

9788027103164

Nakladatelství

Alferia (Grada)

Rok vydání

2021

Vazba

Brožovaná

Počet stran

360

Rozměry

240 x 159 x 27 mm

Hmotnost

672 g

Jazyk čeština

Zařazení knihy


Nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem. Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavit si kuchyň, osvojit si opravdu jednoduché postupy, až detektivně si počíst o světě přátelských mikrobů prospívajících našemu lidskému zdraví, kulinářsky pocestovat po celém světě a stát se expertem v přípravě kvašených potravin od kváskového chleba přes zeleninu po rozličné alkoholy, tahle kniha vás nesmí minout!

Loading...

Nahrávání

Error

Vyhledává se...