
Kuchařka při onemocnění slinivky
MILATOVÁ RŮŽENA, WOHL PETR
- Rok vydání
- 2021
- Nakladatelství
- Vyšehrad s.r.o.
- ISBN
- 978-80-7601-427-5
- EAN
- 9788076014275
Součástí je kalorická a biologická hodnota každého receptu.
Kuchařka určená všem, které postihlo onemocnění slinivky. Autorka vychází ze svých letitých odborných zkušeností, věnuje se výběru potravin, technologii při přípravě pokrmů i jejich nutriční hodnotě.
Kuchařka určená všem, které postihlo onemocnění slinivky. Autorka vychází ze svých letitých odborných zkušeností, věnuje se výběru potravin, technologii při přípravě pokrmů i jejich nutriční hodnotě.
Související
-
Jan Melvil Publishing
Deník Whole30. Váš průvodce úspěšným stravovacím restartem den po dni
Běžně
389 Kč350 KčSkladem
-
Jota
Zdravá střeva: Čtyřtýdenní plán, jak obnovit zdravý střevní mikrobiom a tím zlepšit své zdraví
Běžně
448 Kč403 KčSkladem