Japonská kuchyně
Autor
ISBN | 978-80-7541-333-8 |
---|---|
EAN | 9788075413338 |
Nakladatelství | Vašut |
Rok vydání | 2022 |
Vazba | Brožovaná |
Počet stran | 62 |
Rozměry | 200 x 165 x 8 mm |
Hmotnost | 170 g |
Jazyk | čeština |
Zařazení knihy
Kuchyně Dálného východu je zdravá a nemusejí se jí bát ani začátečníci. Každý recept používá nejvýše deset surovin, které se dnes dají pohodlně sehnat v dobře zásobených obchodech nebo na internetu. Příprava je popsána krok za krokem. Dozvíte se, jak správně vařit rýži, jako používat miso a dashi, jak šetrně připravit maso, rybu nebo tofu. V kuchařce jsou recepty na přílohy, polévky, omáčky, hlavní jídla i dezerty. Už se vám sbíhají sliny na polévku udon, na vepřové se zázvorem, rýžové kuličky s omáčkou teriyaki? Tak honem do kuchyně!
